Bezoek de lokale markten in Bangkok

Lokale markten in Bangkok e1455402975518

Bangkok telt vele markten, om een beeld te krijgen van het lokale leven mag een marktbezoek eigenlijk niet ontbreken.

Chatuchak markt

De grootste markt van Bangkok is Chatuchack. Duizenden kramen met Thaise producten, boeken, muziek, bloemen, kunst maar ook levende dieren tref je hier. Geopend op zaterdag en zondag.

Patpong avondmarkt

De meest bekende avondmarkt is zonder twijfel de Patpong Nightmarket, vooral gericht op toeristen. De markt biedt veel souvenirs en is wat duurder dan de lokale markten, maar goed bereikbaar omdat het midden in de wijk Patpong van het stadsdeel Silom ligt. Patpong is een bekend uitgaansgebied in Bangkok, vol discotheken, cafés en GoGo-bars. Je bevindt je namelijk ook meteen in Bangkoks rosse buurt. Dagelijks geopend in de avonduren.

Pratunam markt

Pratunam Market ligt naast Siam Square en biedt goedkope kleding, parfums, horloges en nog veel meer. Dagelijks geopend.

Rot Fai vintage markt

In het weekend is de Rot Fai Market een echte aanrader. Het is een Vintage markt gelegen naast een verlaten spoor en een treinstation. Vintage is hip en happening in Bangkok en daarom vind je hier de nieuwe, jonge generatie Thai. Kleurrijke Volkswagenbusjes zijn omgebouwd tot barretjes en tussen de stalletjes kun je speuren naar retro of design meubels, leuke vintage kleding, gadgets  en hebbedingetjes. Weinig toeristen en een leuke sfeervolle markt, zet het op je to do lijst! Geopend in de avonduren in het weekend.

Andere tips in Bangkok

Varend handel drijven op de Floating Market

Chinatown in Bangkok