Verenigde Staten

De Verenigde Staten van Amerika hebben een enorme diversiteit aan landschappen en steden. Van hip New York tot de Europese vibe van San Francisco. Van de rode rotsen van Bryce Canyon tot de panoramische vergezichten van de Grand Canyon. Van de witte stranden op de Florida Keys tot de weelderige bergen in de White en Green Mountains. En alles daar tussenin…

‘The States’, zoals het door de Amerikanen het vaakst wordt genoemd, vormen het op twee na grootste land op aarde. Natuurlijk onmogelijk om in één vakantie te bezichtigen. De reisafstanden zijn vaak enorm, maar omdat er onderweg zoveel te zien is, maakt dit je reis ook bijzonder.

Kies je voor de variatie van een ‘roadtrip’ door West-Amerika, ga je pretparken bezoeken in Florida, wordt het een stedentrip of een reis met auto of camper? Of treed je van de gebaande paden en kies je voor de staten die niet aan het vaste land grenzen; Alaska of Hawaii? Laat je inspireren door de tips en reisroutes en kies de vakantie door Amerika die helemaal bij jou past.

 

Georganiseerde rondreizen door de Verenigde Staten: Ben je op zoek naar een rondreis door de Verenigde Staten waarbij alles voor je is geregeld? Wij verzamelden hier de mooiste georganiseerde vakanties in de Verenigde Staten van diverse Nederlandse reisorganisaties.

Reistips in de Verenigde Staten

De leukste vakanties in Amerika