Thailand

Ongerepte natuur, tempels, schitterende eilanden, traditionele bergstammen, olifanten… Thailand heeft het allemaal. Een enorme variatie aan bezienswaardigheden die je gemakkelijk in één vakantie kunt combineren. Dit exotische land is ideaal voor een eerste kennismaking met de Aziatische cultuur. De vriendelijke bevolking en prettige, voordelige manieren van reizen, maken het land erg toegankelijk. Maar ook ervaren reizigers blijven daardoor vaak gecharmeerd van Thailand.

Ga op zoek naar zon, zee en parelwitte stranden. Verken de jungle van Khao Sok, de prachtige bergen en het regenwoud rondom Chiang Mai en de rijke cultuur van de Thai. Fotografeer gouden tempels, apen, olifanten en het schitterende uitzicht vanaf de rooftop barren in Bangkok. Snorkel tussen kleurrijke vissen, koraal en zeeschildpadden. Strijk overdag neer in een tropisch stukje paradijs dat je helemaal voor jezelf hebt en ga dansend de avond door op één van de legendarische strandfeesten. Zoveel diversiteit vind je alleen in Thailand!

Georganiseerde rondreizen door Thailand: Ben je op zoek naar een rondreis door Thailand waarbij alles voor je is geregeld? Wij verzamelden hier de mooiste georganiseerde vakanties in Thailand van diverse Nederlandse reisorganisaties.

Reistips en bezienswaardigheden in Thailand

Vakantie Thailand boeken

Wil je zelf een vakantie Thailand boeken? Kijk eens bij onderstaande Thailand vakanties en rondreizen van Nederlandse reisorganisaties.

GlobeHopper reistips

Praktische info voor vertrek Thailand

Cultuur & wetenswaardigheden Thailand

Activiteiten in Thailand

Vakantie Thailand boeken

Wil je zelf een vakantie Thailand boeken? Kijk eens bij onderstaande Thailand vakanties en rondreizen van Nederlandse reisorganisaties.

Top 3 in Thailand

Chiang Mai en de bergen van Noord-Thailand

Ontdek Koh Tao: snorkel- en duikparadijs van Thailand

Wat te doen in Bangkok? Deze top tips mag je niet missen!

Rondreizen door Thailand

Rondreis Thailand in 2 weken

Rondreis Thailand in 3 weken

Reisroute Eilandhoppen oostkust Thailand

Ontdek ook de buurlanden van Thailand