Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is één van de meest afwisselende reisbestemmingen in Afrika. De zeer diverse natuur, wildparken waar je de gehele Big Five kunt spotten en de bijzondere culturen maken een rondreis in Zuid-Afrika uniek. Het land is ideaal voor een flydrive per auto of camper en ook zeer geschikt  voor een familievakantie. Bekijk en vergelijk rondreizen en vakanties naar Zuid-Afrika van verschillende reisorganisaties.

Zuid-Afrika bezienswaardigheden

Maak in het noorden van Zuid-Afrika kennis met het Krugerpark, de Panoramaroute, Swaziland, canyons, bergen en de Wetlands. Het zuiden heeft juist de beroemde Tuinroute met bergen en lagunes, struisvogelboerderijen, de wijnstreek en natuurlijk metropool Kaapstad. Vanwege de uitgestrektheid van het land en grote afstanden is het soms lastig keuzes maken welk deel van Zuid-Afrika je het best kunt bezoeken. En of alle highlights wellicht in één reis passen. Bekijk hier de leukste rondreizen in Zuid-Afrika en vind de leukste reistips voor Zuid-Afrika!

De leukste Zuid-Afrika vakanties

Over GlobeHopper

Wie is GlobeHopper

GlobeHopper is een online reismagazine boordevol leuke reistips, de mooiste hotspots & onbekende plekjes, waanzinnige rondreizen en toffe stedentrips.  Wij, Ydwer & Monique, nemen je mee naar onze favoriete plekken op aarde. Omdat we zelf al jarenlang de aardbol rondreizen (eerst als solo-backpackers, daarna met elkaar en sinds kort met onze mini-GlobeHoppers Lennox & Zoë) hebben we heel veel persoonlijke reistips die we hier graag met je delen! Meer over ons.

Leuke activiteiten